back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Όσλο επόμενη στάση για τη Στεφανίδη

Διαβάστε επίσης

Το Όσλο είναι ο επόμενος σταθμός της Κατερίνας Στεφανίδη στη σειρά των αγώνων Diamond League.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ ξεκινάει σήμερα την ευρωπαϊκή της διαδρομή με πρώτο σταθμό το Όσλο και με αποκορύφωμα το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Στεφανίδη λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπώρησε αρκετά άργησε να μπει στις προπονήσεις και ακόμη δεν έχει βρει τον καλό αγωνιστικό εαυτό της. Τη φετινή σεζόν έχει ξεπεράσει τα 4.64μ. και στο Όσλο θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο. Βέβαια θα έχει και δυνατές αντιπάλους όπως τις Σάντι Μόρις (4,88 μ.), Κέιτ Ναζγιοτ (4,71 μ.), Χόλι Μπράντσοου (4,70 μ.) και Αντζέλικα Σιντόροβα (4,60 μ.).

Μετά το Όσλο η Αθήνα και το Gala της Φιλοθέης

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το Όσλο θα έρθει στην Αθήνα όπου την Τετάρτη 13/06 θα αγωνιστεί στο Gala της Φιλοθέης ενώ την Δευτέρα 11/06 θα δώσει το παρών στη συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στηρίζει πάρα πολύ την συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς είναι και αθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης.

Στο Όσλο και η Βούλα Παπαχρήστου

Μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League του Όσλο θα αγωνιστεί και η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου. Η αθλήτρια έχει δείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς ήδη έχει κάνει με ευνοϊκό άνεμο 14,34 μ. στο τριπλούν, ενώ στα “Χανιά 2018” σημείωσε με κανονικές συνθήκες 13,93 μέτρα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα