back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός στον τελικό με την Προ Ρέκο

Διαβάστε επίσης

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα μέσα στο σπίτι του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Η Προ Ρέκο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου. Ύστερα από μεγάλη «μάχη» με την φοβερή και τρομερή Γιουγκ που δεν τα παρατάει ποτέ, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (21.30).

Η «οικοδέσποινα» προηγήθηκε 3-1, η Γιουγκ απάντησε και πέρασε μπροστά με 5-4 στην τρίτη περίοδο αλλά αμέσως η ομάδα του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς απάντησε (6-5 με Ετσενίκε, Ντι Φούλβιο. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Προ Ρέκο είχε τον έλεγχο (7-5, 8-6) και ουσιαστικά με το πέναλτι του Φιλίποβιτς (9-7) καθάρισε το παιχνίδι αφού ο Ιβάνκοβιτς 27’’ πριν από τη λήξη απλά μείωσε σε 9-8.

Ο Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει με τον γηπεδούχο. Το 2001 στο Ντουμπρόβνικ, η Γιουγκ με τον Μπόρις Μαργκέτα να ακυρώνει το γκολ του Χατζηθεοδώρου χάρισε την «κούπα» στους Κροάτες. Έναν χρόνο μετά (2002) και πάλι με τη γηπεδούχο Χόνβεντ, ο Θρύλος πήρε το αίμα του πίσω και σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στη Βουδαπέστη.

Το Σάββατο το βράδυ και πάλι κόντρα στη γηπεδούχο Προ Ρέκο θα παλέψει για την υπέρβαση και την Ευρωπαϊκή κούπα, απέναντι στην «οικοδέσποινα» που μπορούμε να πούμε πως είναι η Ρεάλ του πόλο με οκτώ κατακτήσεις. Το 2003 στο ίδιο κολυμβητήριο είχε νικήσει 9-4 τη Χόνβεντ και είχε πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα