back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23.00

Διαβάστε επίσης

Έντεκα κατηγορούμενοι για την υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού έχουν απολογηθεί έως τώρα, εκ των οποίων ο ένας κρίθηκε προφυλακιστέος και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι υπάλληλοι στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων. Δύο είναι ιδιοκτήτες άλλων αντίστοιχων επιχειρήσεων ,ενώ δύο ακόμη επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στο χώρο του χρυσού. Η σκυτάλη της απολογίας αναμένεται να περάσει στο φερόμενο ως συναρχηγό του κυκλώματος.

Η μη περικοπή των συντάξεων και τα λεγόμενα θετικά μέτρα από το υπερπλεόνασμα θα εγκριθούν τη Δευτέρα από το Εurogroup, χωρίς συζήτηση ,μέσω της τυπικής έγκρισης του ελληνικού προϋπολογισμού, μεταδίδει η DW ,επικαλούμενη ανώτερο αξιωματούχο της Ευρωζώνης.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Μπουένος Άιρες, όπου συγκεντρώθηκαν οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων οικονομιών στον κόσμο, για να συζητήσουν τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας και να βρουν λύσεις στις πιέσεις των διεθνών αγορών. Η κατάσταση στη Συρία και η ρωσο – ουκρανική κρίση κυριάρχησε στη συνάντηση των προέδρων Γαλλίας – Ρωσίας ,στο περιθώριο της G20.

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση σε σχέση με τις μαθητικές καταλήψεις για το Μακεδονικό. “Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις”, δήλωσε -από την Πάτρα- ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άλλοι μπήκαν στην πολιτική μέσα από κοινωνικούς αγώνες, και άλλοι με τη στήριξη του μπαμπά και της αδελφής τους” απαντούν κυβερνητικές πηγές.

“Αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τις ευαισθησίες των παιδιών μας, αλλά με ανοιχτά σχολεία”, τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

“Είμαστε ενωμένοι, έχουμε ηγεσία, πάμε συντεταγμένοι με δημοκρατικές διαδικασίες να κερδίσουμε τις εκλογές” δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, από την Αλεξανδρούπολη, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Ειδικά διαμορφωμένο θερμαινόμενο χώρο για ευάλωτες ομάδες διαθέτει ο δήμος Αθηναίων, στην οδό Σοφοκλέους 66. Θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις έντεκα το βράδυ της Κυριακής. Λειτουργούν όλο το 24ωρο οι τηλεφωνικές γραμμές 210 52 46 515 – 210 52 46 516, καθώς και ο τετραψήφιος αριθμός 1595.

Αθλητικά

Ολυμπιακός – Μπούντουτσνοστ 92-70 στο ΣΕΦ ,στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών και οπαδών στο πάρκινγκ του ΣΕΦ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια.

37 οπαδούς της Μπούντουτσνοστ που μετέφεραν στιλιάρια, πέτρες, μάρμαρα και φωτοβολίδες συνέλαβαν οι αρχές στα διόδια της Ελευσίνας . Οι υπόλοιποι οπαδοί επέστρεψαν με συνοδεία της αστυνομίας στη χώρα τους.

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 76-68, από τη Χίμκι στη Μόσχα. Για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική ομάδα επικράτησε στην Πάτρα της Γερμανίας με 92-84.

Καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

8 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη ,εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα