back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ 2018:Υπ΄ατμόν ο Λοπετέγκι από την εθνική Ισπανίας

Διαβάστε επίσης

Η εθνική Ισπανίας δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βρίσκεται σε βαθιά κρίση. Υπ΄ατμόν ο Τζουλέν Λοπετέγκι.

Δύο μόλις 24ωρα πριν την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, την Παρασκευή 15 Ιουνίου στο “Olimpiyskiy Stadion” του Σότσι με αντίπαλο την Πορτογαλία, στο ντέρμπι του 2ου ομίλου, η εθνική Ισπανίας βρίσκεται σε κρίση.

Αιτία η ανακοίνωση πρόσληψης του ομοσπονδιακού τεχνικού της, Τζουλέν Λοπετέγκι, από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως αντικαταστάτης του Ζινεντίν Ζιντάν. Από το βράδυ της Τρίτης ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος εάν θα καθήσει στον πάγκο της Ισπανίας την Παρασκευή.

Υπ΄ατμόν ο Λοπετέγκι

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας της Ιβηρικής, Λουίς Ρουμπιάλες, είναι έξαλλος μαζί του και μάλιστα σκέφτεται την άμεση απομάκρυνση του. Ο Ρουμπάλιες ήθελε να διώξει τον Λοπετέγκι με την άφιξη της ομάδας στο Κράσνονταρ, αλλά οι συνεργάτες του, τον συμβούλεψαν να μη λάβει δραστικά μέτρα.

“Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε, θα λάβουμε την απόφαση που εξυπηρετεί την εθνική. Θα πράξουμε με ευθύνη. Θα μιλήσουμε αύριο”, υποστήριξε – εμφανώς εκνευρισμένος – ο Ρουμπιάλες. Το αύριο έφτασε καθώς αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας.

Ο έντονος διάλογος Ιέρο, Λοπετέγκι

https://youtu.be/_OLmyORiPyQ

Μάλιστα στην προπόνηση της Ισπανίας υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του αθλητικού διευθυντή των “Φούριας Ρόχας”, Φερνάντο Ιέρο με τον Λοπετέγκι, μετά την ανακοίνωση πρόσληψης του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα