back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο τέταρτος τελικός στο ΣΕΦ μπορεί να βγάλει πρωταθλητή

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:00-COSMOTE SPORT 4 στο ΣΕΦ με την σειρά να βρίσκεται στο 2-1 για τους “πράσινους”. Με νίκη της ομάδας του Πασκουάλ έχουμε πρωταθλητή. Σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούμε σε 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα με 2-1 νίκες μετά τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα, και το 4ο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μπορεί να βγάλει πρωταθλητή σήμερα.

Ο Ολυμπιακός φυσικά θα προσπαθήσει να ανατρέψει αυτό το σενάριο, να πάρει τη νίκη απόψε και να οδηγήσει τον τελικό σε 5ο και καθοριστικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι πως με εξαίρεση τους γνωτούς απόντες, Αγραβάνης, Τιλί, δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Μοναδικό πρόβλημα ο Γκιστ

Στον Παναθηναϊκό, ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει βαρύνει το κλίμα. Όμως ταυτόχρονα έχει δώσει ένα έξτρα κίνητρο για τον τίτλο, προκειμένου να τον αφιερώσουν στη μνήμη του εκλιπόντα μεγάλου ηγέτη της ομάδας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είδαι τον Τζέιμς Γκιστ να προπονείται, έστω και ελαφρά λόγω του διαστρέμματος και θα αποφασιστεί σήμερα η συμμετοχή του στην αποστολή της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα