back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα αστέρια της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας

Διαβάστε επίσης

Κώστας Φορτούνης και Παναγιώτης Ρέτσος αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 για το Μουντιάλ της Ρωσίας

Ο ένας… Βραζιλιάνος. Ο άλλος με την Αργεντινή. Και οι δύο μαζί: Οι μεγαλύτερες ελπίδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επιστρέψει κάποια στιγμή εκεί που είχε κατοχυρωμένη θέση μια λαμπρή 12ετία (2002-2014). Στα μεγάλα ραντεβού, όπως αυτό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μόσχας.

Ο Αθήνα 9.84 εναρμονίζεται με τον παλμό του Μουντιάλ, και δύο κορυφαίοι άσοι μέσω από την συχνότητα του «ήχου της πόλης» μας βάζουν στον κλίμα της μεγάλης γιορτής.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης, και ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν Παναγιώτης Ρέτσος μίλησαν στην εκπομπή «στάση των 2» και τους Άρη Τόλιο και Διονύση Δελλή δίνοντας όχι μόνο τα προγνωστικά τους για τη διοργάνωση, αλλά και το στίγμα των όσων περιμένουμε να δούμε από σήμερα και για έναν μήνα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δήλωσε θαυμαστής του Λίο Μέσι και κατ’ επέκταση της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Ο Κώστας Φορτούνης με το αντίπαλο δέος, την ομάδα της Βραζιλίας που θεωρητικά είναι και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, έχοντας το πιο «γεμάτο» ρόστερ από το 2002 και έπειτα!

«Θα ήθελα να κατακτήσει το τρόπαιο ο Μέσι και η Αργεντινή. Το αξίζει αυτό το τρόπαιο, και λείπει από τη συλλογή του. Θα τον ολοκληρώσει σαν ποδοσφαιριστή. Έχω συμπαίκτες όμως στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, συμμετέχω στο γερμανικό πρωτάθλημα και όπως καταλαβαίνεις με έχει επηρεάσει. Καταλαβαίνω λοιπόν γιατί η Γερμανία σαν χώρα είναι σε κάθε διοργάνωση από τα φαβορί και πως οι ποδοσφαιριστές της στέκονται σε τόσο υψηλό επίπεδο» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο Παναγιώτης Ρέτσος.

«Ο Μέσι κάνει απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο, ομορφαίνει το ποδόσφαιρο. Εγώ πάντως είμαι με τους Βραζιλιάνους. Έχουν σπουδαίους παίκτες, και σοβαρή ομάδα. Σπουδαίο ρόστερ, με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται βασικοί σε μεγάλες ομάδες» πρόσθεσε ο Κώστας Φορτούνης.

Ακούστε τι δήλωσαν οι δύο άσσοι της εθνικής μας ομάδας, αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα