back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένα 3χ3 τουρνουά μπάσκετ στην Τεχνόπολη για όλους

Διαβάστε επίσης

Ένα διαφορετικό 3χ3 τουρνουά μπάσκετ γίνεται μέχρι και σήμερα, Παρασκευή, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για ένα διαπολιτισμικό τουρνουά που γίνεται για 5η χρονιά και φέτος αναγάγεται σε φεστιβάλ. 

Το τουρνουά επικεντρώνεται στη διαδικασία ένταξης νέων Αθηναίων διαφορετικής καταγωγής, οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες γειτονιές στην ελληνική κοινωνία.

Στον χώρο της Τεχνόπολης έχουν στηθεί τρία γήπεδα μπάσκετ τα οποία θα εξυπηρετήσουν τις ήδη 43 ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν σήμερα έως τις 23.00 συμμετοχή για να παίξουν αύριο με την ομάδα που θα φτιάξουν.Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι πάνω από 16 ετών.

Το φετινό σύνθημα είναι το B/all you need is love εμπνευσμένο από το στίχο των Beatles.

Έξτρα δραστηριότητες στην Τεχνόπολη

Όσοι επισκεφθούν αυτό το διήμερο το χώρο της Τεχνόπολης εκτός από το 3χ3 τουρνουά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν διάφορες δραστηριότητες όπως:

Non-stop μουσική
Φαγητό
Χορός
Μπαζάρ από τις μεταναστευτικές κοινότητες της Αθήνας
Skatepark
Graffiti
Επιδαπέδια παιχνίδια για παιδιά
Εργαστήρια αφρικανικών κρουστών, χορού & percussion

Τους συμμετέχοντες περιμένουν πολλά δώρα ενώ η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Σύρο με συμμετοχή στο LG AegeanBall του Γιώργου Πρίντεζη, με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

Καθ’όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα συλλέγονται πλαστικά καπάκια, τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα κ.α προς δωρεά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ώρες λειτουργίας τουρνουά

Πέμπτη 14 Ιουνίου

10.00 – 23.00

Παρασκευή 15 Ιουνίου

15.00 – 21.00

 

Κωνσταντίνα Πλαστήρα

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα