back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ 2018: Απειλούνται με τιμωρία παίκτες της Σαουδικής Αραβίας για τη συντριβή

Διαβάστε επίσης

Η συντριβή της Σαουδικής Αραβίας από τη Ρωσία με σκορ 5-0 στην πρεμιέρα του Μουντιάλ είναι πολύ πιθανό να έχει κυρώσεις σε τρεις παίκτες της εθνικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, Άντελ Εζάτ, εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την εμφάνιση των συμπατριωτών του διεθνών ποδοσφαιριστών κι απείλησε τρεις εξ αυτών (Αμπντουλάχ Αλ-Μαγιούφ, Μοχάμαντ Αλ-Σαχλάουι, Ομάρ Χαουσάουι) με κυρώσεις.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την ήττα. Το αποτέλεσμα ήταν απολύτως απογοητευτικό, γιατί δεν ανταποκρίνεται στην προετοιμασία μας. Μερικές παίκτες θα υποστούν κυρώσεις. Ο γκολκίπερ, Αμπντουλάχ Αλ-Μαγιούφ, ο επιθετικός, Μοχάμαντ Αλ-Σαχλάουι κι ο αμυντικός Ομάρ Χαουσάουι», υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας με δηλώσεις του στην «Al-Youm Assabaa».

Οργισμένος παρουσιάστηκε κι ο Πρίγκηπας Τουρκί Αλ-Σεΐχ (ηγείται του αθλητισμού στη χώρα), τονίζοντας ότι η εμφάνιση της πρεμιέρας δεν ανταποκρίνεται ούτε στο 5% των απαιτήσεων:

«Αυτοί οι παίκτες με θύμωσαν απίστευτα. Κάναμε τα πάντα γι’ αυτήν την ομάδα κι αυτή τη γενιά παικτών. Τους φέραμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη με ομάδα υψηλού επιπέδου.

Αλλά, τώρα βλέπουμε ότι έχουν περιορισμένες ικανότητες. Έχουν κάνει μόνο το 5% από αυτό που περιμένουμε κι απαιτούμε από αυτούς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα