back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Unseen: Παράλληλοι κόσμοι στην ίδια πόλη

Διαβάστε επίσης

Μία έκθεση φωτογραφίας με θέμα την διαφορετικότητα και την ανάγκη για ανακάλυψη κοινών διαδρομών, ανθρώπων που μοιράζονται τον ίδιο τόπο, φιλοξενείται στο Booze Cooperativa. Η έκθεση με τίτλο Unseen της ομάδας «Διαδρομές», εγκαινιάζεται το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 21:00 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018.

 Unseen

Η έκθεση

Παράλληλοι κόσμοι στην ίδια πόλη. Παράλληλες ιστορίες, φαινομενικά διαφορετικές παίζουν κρυφτό και αρνούνται να αποκαλυφθούν στο φως της ημέρας.

H έκθεση Unseen προέκυψε από την ομαδική δουλειά των μαθητών της Σχολής φωτογραφίας «Διαδρομές» των Γιώργου Ασημακόπουλου και Τόλης Χατζηγνατίου, οι οποίοι είναι και οι επιμελητές της έκθεσης.

 Unseen

Ομάδα Διαδρομές

Η σχολή και η φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές» στεγάζεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Ψυρρή.  Φιλοξενείται στο χώρο του Impact Hub Athens.

Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, «η ομάδα Διαδρομές, το μέσο είναι η φωτογραφία και ο προορισμός μας η προσωπική έκφραση.
Τα αντικείμενα, τα πρόσωπα και οι καταστάσεις χρησιμοποιούνται με τρόπο τέτοιο, όχι απαραίτητα για να απεικονίσουν την αλήθεια της δεδομένης στιγμής, όσο για να αποτυπώσουν την αλήθεια του ίδιου του φωτογράφου, μέσα από την μοναδικότητα του δικού του κόσμου…».

Καλλιόπη Αλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα