back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κρίνεται ο τίτλος του μπάσκετ, εν μέσω Μουντιάλ

Διαβάστε επίσης

Ένα ματς, ένας τίτλος, αφού τα ψέματα τελείωσαν για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και στις 7μμ στο ΟΑΚΑ, εν μέσω Μουντιάλ, θα μάθουμε  ποιός θα  πάρει το πρωτάθλημα μπάσκετ με τους γηπεδούχους να κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

 

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, στην τελευταία προπόνηση έδωσαν το σύνθημα, ώστε οι “πράσινοι” να φτάσουν στην κατάκτηση του 37ου πρωταθλήματος για πολλούς λόγους αλλά πολύ περισσότερο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Τώρα προέχει ο τίτλος και η ομάδα του “τριφυλλιού” να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και ν’ αποδείξει στην πράξη πώς αξίζει να φτάσει σε ακόμα ένα πρωτάθλημα, συνεχίζοντας το σερί που έχει να κατακτά έναν τίτλο κάθε χρόνο από την αγωνιστική περίοδο 1995-96. Γι’ αυτό το πλεονέκτημα οι “πράσινοι” πάλεψαν όλη τη σεζόν, παίρνοντας με διαφορά την πρώτη θέση και τώρα επιβάλλεται να προστατέψουν το “σπίτι” τους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του, πήραν το μάθημα από τον πρώτο τελικό  και είναι δεδομένο πώς γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, ώστε να μην παρασυρθούν στον ρυθμό τον οποίο θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν οι “ερυθρόλευκοι”. Συγκέντρωση και μυαλό στο παιχνίδι είναι το “κλειδί” του 5ου τελικού.

Παρουσία των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου την προετοιμασία του εν όψει του πέμπτου τελικού των play off με τον Παναθηναϊκό . Οι δύο ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ έδωσαν και πάλι το παρόν στην προπόνηση, στηρίζοντας την ομάδα τους ενόψει της δύσκολης αποστολής που θα έχει στο κλειστό του ΟΑΚΑ απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Υπάρχει μεγάλη πίστη στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο για το «διπλό», που θα φέρει τον τίτλο στο λιμάνι, ενώ το ευχάριστο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα εν όψει του «τελικού των τελικών», όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά το τέταρτο ματς των δύο ομάδων στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη (14/06).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα