back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ – Την Πέμπτη ολοκληρώνονται και στα ΕΠΑΛ

Διαβάστε επίσης

Με τα μαθήματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Βιολογίας της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων. 

Σύμφωνα με τις βιολόγους του ομίλου Φροντιστηρίων «Διακρότημα», με το οποίο και φέτος συνεργάζεται ο Αθήνα 9.84, τα θέματα της Βιολογίας Κατεύθυνσης παρουσίασαν δυσκολίες μόνο στο πρώτο ζήτημα και κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης, ενώ ήταν πολλά και πρωτότυπα, ωστόσο ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα δυσκολευόταν ιδιαίτερα. Από την άλλη, τα θέματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας ήταν πολύ εύκολα και αναμενόμενα.

Δείτε τα θέματα της Βιολογίας Κατεύθυνσης ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘ. και τα θέματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝ.ΠΑΙΔ.

Την Πέμπτη η αυλαία στα ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων ολοκληρώνουν τις πανελλαδικές εξετάσεις την Πέμπτη. Στα εξεταστικά κέντρα πάντως θα προσέλθουν και την Τετάρτη, καθώς εξετάζονται σε 5 μαθήματα ειδικότητας.

Η εξέταση των ειδικών μαθητών ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιουνίου και τελειώνουν το Σάββατο 30 Ιουνίου, ενώ από την Τρίτη 19-6 έως και την Παρασκευή 29-6 θα διεξαχθεί η Υγειονομική Εξέταση, αλλά και η Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ)

Τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων αναμένονται στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, ενώ όπως πάντα οι βάσεις θα ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου.

Ισίδωρος Ρούσσος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα