back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μουντιάλ 2018: Καταγγελία στη FIFA λόγω VAR η Βραζιλία

Διαβάστε επίσης

Σε καταγγελία στη FIFA κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με την Ελβετία σκοπεύουν να προσφύγουν οι παράγοντες της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας, υποστηρίζοντας πως δεν έκανε χρήση του VAR.

Ο ι παράγοντες της «σελεσάο» έχουν φρικτά παράπονα από τον Μεξικανό διαιτητή, Σέσαρ Ράμος, καταλογίζοντάς του ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη βαθμολογική τους απώλεια.

Στο βραζιλιάνικο «στρατόπεδο» υπάρχουν, λοιπόν, πολύ σοβαρές σκέψεις για επίσημη καταγγελία στη FIFA, καθώς ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έκανε χρήση του VAR σε δύο φάσεις που θεωρούν πως αδικήθηκαν.

Συγκεκριμένα, στο γκολ της ισοφάρισης των Ελβετών, ο Ζούμπερ υποστηρίζουν ότι κάνει επιθετικό φάουλ στον Μιράντα, ενώ στη συνέχεια υπάρχει άλλη μία φάση, όπου ο Γκαμπριέλ Ζεσούς ανατρέπεται εντός της μεγάλης περιοχής, οπότε θα έπρεπε να είχε καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της «σελεσάο».

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, ο Σέσαρ Ράμος δεν έκανε χρήση του VAR και έτσι αυτό είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τους Βραζιλιάνους να εκφράσουν με πιο επίσημο τρόπο τα παράπονά τους, καταγγέλλοντάς τον στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα