back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρόταση για Κουρμπέλη ετοιμάζει η Φενέρμπαχτσε

Διαβάστε επίσης

Στη λίστα της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών η τουρκική ομάδα να καταθέσει επίσημη πρόταση άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν από έξι μήνες παρά τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον Κουρμπέλη, ο 25χρονος αρχηγός των πρασίνων αρνήθηκε να μεταγραφεί στο “Δικέφαλο του Βορρά” , αλλά πλέον βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων για την Φενέρ.

Μάλιστα η περίπτωση του φαίνεται να ενδιαφέρει ουσιαστικά τους Τούρκους και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών το ενδιαφέρον αυτό να πάρει επίσημη μορφή, με πρόταση στον ίδιο για συμβόλαιο πάνω από 1 εκατομ.ευρώ ετησίως και στον Παναθηναϊκό, ύψους 4 εκατομ. ευρώ.

Δεν θέλει να χάσει τον αρχηγό του

Ο Παναθηναϊκός  που θα έχει μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά, δεν θέλει να χάσει τον αρχηγό του, αλλά από την άλλη το ποσό των 4 εκατομ. ευρώ δεν είναι μικρό, στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης του συλλόγου. Όπως και να έχει η υπόθεση αυτή, θα πρέπει να υπάρξει υπομονή, καθώς βρισκόμαστεακόμα στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Να θυμίσουμε πως για τον Κουρμπέλη παραμένει ανοιχτή η πόρτα του Καμπιονάτο από το χειμώνα, ενώ υπάρχει και η προσφορά της Μαλάτιασπορ, η οποία πέρυσι τερμάτισε στη δέκατη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα