back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρωσία-Αίγυπτος: Μόνο νίκη θέλουν οι «Φαραώ» για να μείνουν…ζωντανοί

Διαβάστε επίσης

Η Ρωσία υποδέχεται την Αίγυπτο στις 21:00-ΕΡΤ1 και με νίκη σφραγίζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την πρόκριση της στους «16» του Μουντιάλ.

Ρωσία και Αίγυπτος ανοίγουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και από δω και πέρα τελειώνουν τα ψέματα. Ηοικοδέσποινα Ρωσία στην πρεμιέρατης με τη Σ. Αραβία πήρε τη νίκη και αποτίναξε από πάνω της την πίεση. Η Αίγυπτος αντίθετα, μετά την ήττα της στο 90΄από την Ουρουγουάη, ξέρει πως από ψε το βράδυ δεν έχει περιθώρια για νέα ήττα. Αν χάσει, χάνετε και αποχαιρετά τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Επιστρέφει ο Σαλάχ

Αυτή τη φορά πάντως θα έχει το μεγάλο της …όπλο στην 11αδα. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι  πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση και να απειλήσει τους Ρώσους. Η επιστροφή του χαρισματικού σεντερ φορ της ομάδας θα «ανεβάσει» την ψυχολογία των συμπαικτών του και κυρίως την απόδοση όλης της ομάδας στο γήπεδο. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τον Σαλάχ ετοιμοπόλεμο, έχει ένα πλήρες ρόστερ για να βγάλει 11αδα. Η πίεση για το θετικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη και ο τεχνικός της Αιγύπτου προσπαθεί να την αποφορτίσει από τους ποδοσφαιριστές του.

Υποψιασμένη η Ρωσία

Η Ρωσία μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της, έχει αφήσει πίσω της τη Σαουδική Αραβία και γνωρίζει ότι η Αίγυπτος θα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Ο  Τσερτσέσοφ έχει έτοιμη την ομάδα του να αντιμετωπίσει όλη την ομάδα των…Φαραώ και όχι μόνο τον Σαλάχ. Στους οικοδεσπότες του Μουντιάλ γνωρίζουν πολύ καλά πως εάν δεν χάσουν απόψε το βράδυ, θα έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους”16″. Πόσο μάλλον εάν κερδίσουν.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα