back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Aυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για το Μακεδονικό προτείνει ο Π. Καμμένος

Διαβάστε επίσης

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για να περάσει η συμφωνία για το Μακεδονικό, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας στα γραφεία των ΑΝΕΛ στο κοινοβούλιο.

«Έχω ζητήσει στο παρελθόν από τον πρωθυπουργό, οποιαδήποτε συμφωνία έρθει, να απαιτηθεί αυξημένη πλειοψηφία» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος, επαναλαμβάνοντας ότι «σε κάθε περίπτωση οι ΑΝΕΛ δεν υποχωρούν και θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τη συμφωνία».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διέψευσε επίσης τις φήμες ότι ζητήθηκε από το κόμμα του να συμφωνήσει στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» με αντάλλαγμα τη ρύθμιση του χρέους, τονίζοντας ότι «οι βουλευτές μας δεν εξαγοράζονται, δεν συναλλάσσονται, δεν διαπραγματεύονται τις πάγιες θέσεις του κόμματος και δεν βάζουν σε ζυγαριά τα εθνικά μας θέματα».

Αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, σημείωσε ότι στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν να μην προχωρήσει η πολιτική της συγκυβέρνησης για να μην φτάσουμε στο Eurogroup και κατήγγειλε «πογκρόμ απειλών και εκφοβισμού από τη Νέα Δημοκρατία εναντίον στελεχών των ΑΝΕΛ», σημειώνοντας ότι «θα δοθούν στη Δικαιοσύνη αυτά τα απειλητικά sms και e-mail».

«Οι ΑΝΕΛ δεν φυλλορρούν. Τα ίδια έλεγαν οι αντίπαλοί μας και το 2012 και το 2015 και ο λαός τούς γύρισε την πλάτη» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Ισίδωρος Ρούσσος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα