back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ 2018: «Σπάει» το ρεκόρ των αυτογκόλ

Διαβάστε επίσης

Τα περισσότερα αυτογκόλ έχουν σημειωθεί έως τώρα σε Μουντιάλ, καθώς φαίνεται πως οι παίκτες είναι απρόσεκτοι ή πολύ άτυχοι στα γήπεδα της Ρωσίας.

H Αίγυπτος σημείωσε το 5ο αυτογκόλ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ σε μόλις 17 αγώνες στο τουρνουά.

Με το τέλος της 6ης ημέρας αγώνων, υπάρχουν πέντε διαφορετικές εθνικές ομάδες που έχουν στείλει την μπάλα στην εστία τους.

Μάλιστα, τέσσερα αυτογκόλ σημειώθηκαν σε αγώνα αφρικανικής χώρας, αφού αυτογκόλ σημείωσαν το Μαρόκο στην ήττα από το Ιράν, η Νιγηρία στην ήττα από την Κροατία, η Πολωνία στην ήττα από τη Σενεγάλη και η Αίγυπτος στην ήττα από τη Ρωσία.

Το 5ο αυτογκόλ σημειώθηκε από την Αυστραλία, στην ήττα της από τη Γαλλία και χρεώθηκε μετά από μία μέρα, ύστερα από απόφαση της FIFA, μια και αρχικά πιστώθηκε στον Πολ Πογκμπά.

Μετά από μόλις 17 αγώνες, η διοργάνωση του 2018 ισοφάρισε την επίδοση σε ολόκληρο το τουρνουά του 2014, που ήταν η 2η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Το ρεκόρ αυτογκόλ σε ένα τουρνουά είναι τα έξι που σημειώθηκαν στη Γαλλία το 1998 και που πιθανότατα θα ξεπεραστούν φέτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα