back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις στα επαγγελματικά λύκεια

Διαβάστε επίσης

Με πέντε μαθήματα ειδικότητας συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των επαγγελματικών λυκείων. Η αυλαία πέφτει την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ή καθυστερήσεις συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους που προέρχονται από τα ΕΠΑΛ. Οι μαθητές εξετάστηκαν σε πέντε μαθήματα ειδικότητας και πιο συγκεκριμένα στις «Μηχανές Πλοίου ΙΙ», τον «Προγραμματισμό Υπολογιστών», τα «Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων», την «Τεχνολογία Υλικών» και τη «Δενδροκομία».

Αυλαία την Πέμπτη 21 Ιουνίου

Οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ ολοκληρώνουν τις εξετάσεις τους την Πέμπτη με άλλα τέσσερα μαθήματα ειδικότητας: «Οικοδομική», «Ψηφιακά Συστήματα», «Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού» και «Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών».

Δείτε τα θέματα στα μαθήματα, «Μηχανές Πλοίου ΙΙ» Μηχ.Πλοίου180620, «Προγραμματισμός Υπολογιστών» Προγρ.Υπολογ.180620, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων Στοιχ.Σχεδ.Κεντρ.Θερμ.180620, Τεχνολογία Υλικών Τεχνολ.Υλικών180620 και Δενδροκομία Δενδροκομία180620.

Ισίδωρος Ρούσσος

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα