back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γαλλία-Περού:«Τρικολόρ» για πρόκριση, «Ίνκας» για επιβίωση

Διαβάστε επίσης

Με μοναδικό στόχο την νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στους «16» του Μουντιάλ, η Γαλλία αντιμετωπίζει στην πόλη Εκατερίνμπουργκ στις 18:00-ΕΡΤ1 το Περού, για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Οι Γάλλοι του Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν κακοί στην πρεμιέρα, καθώς χρειάσθηκαν αρκετή δόση τύχης και τη συνδρομή του VAR για να πάρουν την νίκη με 2-1 απέναντι στην Αυστραλία. Φανέλα βασικού στην 11αδα στην θέση του Ντεμπελέ, αναμένεται να πάρει ο Ολιβιέ Ζιρού, όπως και ο Ματουϊντί αντί του Τολισό.

Ο Ντεσάμπ στηρίζει πολλά και στην απόδοση του Καντέ, ο οποίος είναι από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους του κόσμου. Ο Γκριεζμάν αναμένεται να είναι ο «κινητήριος μοχλός» στην επιθετική λειτουργία της Γαλλίας και ο Μπαπέ καλείται να δικαιολογήσει τα 200 εκατομμύρια της αξίας του, καθώς στο παιχνίδι με την Αυστραλία έπεσε στα…ρηχά.

Μόνο με νίκη…αναπνέει το Περού

Οσον αφορά το Περού, άπαντες γνωρίζουν ότι εάν χάσουν, ετοιμάζουν τις βαλίτσες της επιστροφής. Ο τεχνικός της ομάδας, Ρικάρντο Γκαρέκα θα επιχειρήσει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να εκμεταλλευθεί όσες αντεπιθέσεις του παρουσιασθούν, για να πετύχει ένα γκολ, που ενδεχομένως να αποδειχθεί «χρυσάφι». Ο Πάολο Γκερέρο αναμένεται στην αρχική 11αδα αντί του Φλόρες και να βρεθεί δίπλα στους Καρίγιο και Φαρφάν στην επίθεση των Ίνκας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα