back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός πολύ κοντά στην απόκτηση του Κουντέ

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για να αποκτήσει τον 23χρονο Καμερουνέζο μέσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Πιερ Κουντέ και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση με δανεισμό του Πιερ Κουντέ από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου ο 23χρονος Καμερουνέζος μέσος να φορέσει τα ερυθρόλευκα, με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ή το αργότερο εώς αύριο η μετακίνηση να ολοκληρωθεί είτε έτσι, με τις πιθανότητες να ντυθεί στα ερυθρόλευκα να είναι πλέον πολύ σοβαρές. Η πρόταση στον Καμερουνέζο είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του και πλέον περιμένει τηλεφώνημα από την ισπανική ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Κοντά σε συμφωνία

Ο Κουντέ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε δανεικός στην Γρανάδα και η προοπτική του Ολυμπιακού τον έχει δελεάσει και εξετάζει πολύ σοβαρά την πιθανότητα να γίνει παίκτης των ερυθρόλευκων.

Στις συζητήσεις που συνεχίζονται ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι συζητήσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα