back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Summer Nostos Festival και το Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ για την Κοινωφελή Δράση

Διαβάστε επίσης

Από τις 21 Ιουνίου ως τις 23 Ιουνίου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  διοργανώνει το 7o Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ για την Κοινωφελή Δράση στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival  το οποίο διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το ΙΣΝ.

Το 7ο Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ για την Κοινωφελή Δράση θα διερευνήσει μία από τις πιο πολυσυζητημένες έννοιες της εποχής μας, αυτή της Ανατροπής (Disruption).

Ο 21ος αιώνας εξελίσσεται ταχύτατα σε μία εποχή που καθορίζεται από τις ανατροπές σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς οι κοινωνικοοικονομικές αλλαγές και οι πρωτοποριακές τεχνολογικές εξελίξεις έχουν σημαντικό αντίκτυπο και ανατρέπουν τους παγιωμένους τρόπους λειτουργίας και τα μοντέλα που αφορούν τον κάθε τομέα της ζωής, συμπεριλαμβανομένης και της κοινωφελούς δράσης.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές το SNFestival κλείνει μέσα του την ιδέα του νόστου, “της αστείρευτης επιθυμίας για επιστροφή σε καθετί οικείο, σε συναισθήματα και παραστάσεις που μας έχουν διαμορφώσει και νοσταλγούμε. Ένα φεστιβάλ ανοιχτό και φιλόξενο, με πρόγραμμα που ενθαρρύνει τη συνύπαρξη όλων χωρίς αποκλεισμούς και καλωσορίζει τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί”.

Κάθε καλοκαίρι, τις ημέρες του SNFestival, το ΙΣΝ ανοίγει τις πόρτες του Δικού Σας σπιτιού σε μουσικές, χορό, σύγχρονη τέχνη, παιχνίδια, παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, ένα διεθνές συνέδριο για τη φιλανθρωπία, ομιλίες και άλλα πολλά.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Summer Nostos Festival

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα