back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

MOYNTIAΛ 2018: Κοντά σε αποκλεισμό η Αργεντινή, έχασε 3-0 από την Κροατία

Διαβάστε επίσης

Αντιμέτωπη με τον πρόωρο αποκλεισμό είναι Αργεντινή αφού μετά την ισοπαλία με την Ισλανδία, ηττήθηκε από την Κροατία στο δεύτερο αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με σκορ 0-3.

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του μοιάζουν με ομάδα δίχως αρχή και τέλος και δίκαια έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι απέναντι στους Κροάτες που έδειχναν πιο σίγουροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής δείχνει να έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για διάκριση στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος όμως δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που μεγαλουργεί στη Βαρκελώνη. Και τα «μαγικά» του να έκανε ο άσσος της Μπαρτσελόνα, χωρίς βοήθεια δε γίνεται και δυστυχώς στην Αργεντινή δεν την έχει από πουθενά. Ο Σαμπάολι στον πάγκο δείχνει ανίκανος να παρέμβει και να αλλάξει με τις αποφάσεις του τη ροή του αγώνα, ενώ στον αγωνιστικό χώρο το πρόσωπο που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του είναι τουλάχιστον τραγικό.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. Στο 30’ σημειώθηκε η φάση του πρώτου 45λεπτου με τον Πέρες να πλασάρει άουτ προ κενής εστίας.

Οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια και όλα έδειχναν ότι θα δούμε ένα τρομερό ντέρμπι στο δεύτερο μέρος, όμως ο Καμπαγέρο είχε άλλη άποψη…

Ήταν το 53ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας της Αργεντινής έκανε δώρο την μπάλα στον Ρέπιτς κι αυτός με γυριστό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Αργεντινής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 80 ο Μόντριτς με τρομερό σουτ έκανε το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ράκιτιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του…

Με τη νίκη της αυτή η Κροατία πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ η Αργεντινή μπαίνει σε περιπέτειες και θέλει σίγουρα να μην κερδίσει αύριο η Ισλανδία τη Νιγηρία.

 

Αργεντινή – Κροατία 0-3

Διαιτητής: Ραζβάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν)

Σκόρερ: 53′ Ρέμπιτς, 80′ Μόντριτς, 90′ Ράκιτιτς

Κίτρινες Κάρτες: Μερκάδο, Ακούνα, Οταμέντι / Βρσάλικο, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Καμπαγέρο, Μερκάντο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Σάλβιο (56′ Παβόν), Μαστσεράνο, Πέρες (68′ Ντιμπάλα), Ακούνια, Μέσι, Μέσα, Αγκουέρο (54′ Ιγκουαΐν)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57′ Κράμαριτς), Μάντζουκιτς (93′ Τσόρλουκα), Πέρισιτς (82′ Κόβατσιτς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα