back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νιγηρία-Ισλανδία:Η ιστορική ευκαιρία των αουτσάιντερ

Διαβάστε επίσης

Ιστορική ευκαιρία για Νιγηρία και Ισλανδία η σημερινή τους αναμέτρηση στον 4ο όμιλο, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16», μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κροατία.

Η Νιγηρία αντιμετωπίζει την Ισλανδία στην Αρένα του Βόλγκογκραντ για τον τέταρτο όμιλο στις 18:00-ΕΡΤ1, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον, μετά τη νίκη της Κροατίας επί της Αργεντινής, αφού πλέον η δεύτερη θέση στον όμιλο είναι ανοιχτή.

Η Νιγηρία δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό, αλλά σε πιθανή νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα προς την πρόκριση, πριν τεθεί αντιμέτωπη με την Αργεντινή την τελευταία αγωνιστική. Η Ισλανδία από την άλλη και με ισοπαλία θα κρατάει την τύχη της στα χέρια της  απέναντι στην, ίσως, αδιάφορη Κροατία στην 3η αγωνιστική.

Χωρίς προβλήματα η Νιγηρία

Ο Ρορ δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο έμπειρος τεχνικός των «αετών» στάθηκε στο γεγονός ότι οι Ισλανδοί θα έχουν πάρα πολύ κόσμο στην εξέδρα, αλλά ο κόσμος δεν παίζει μπάλα.

Αισιοδοξία για την πρόκριση στους Ισλανδούς

Στην Ισλανδία δεν υπολογίζεται ο Γκούντμουντσον, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και δεν θα παίξει. Αυτή θα είναι λογικά και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς. Υπάρχει μεγάλη πίστη στην Ισλανδία έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα να κάνει το τεράστιο βήμα πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ. Ο αρχηγός της ομάδας Γκούναρσον, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη ενέργεια στο εσωτερικό της ομάδας και υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα.

Πιθανές 11αδες:

Νιγηρία (Ρορ): Ουζόχο, Εμπουέχι, Μπαλογκάν, Ιντόγου, Τροοστ-Εκόνγκ, Εντίντι, Ετέμπο, Μόουζες, Μίκελ, Ιγουόμπι, Ιεανάτσο.

Ισλανδία (Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σαέβαρσον, Άρνασον, Σίγκουρντσον, Μάγκνουσον, Σκούλασον, Γκούναρσον, Χάλφρεντσον, Μπιάρνασον, Σίγκουρντσον, Φινμπόγκασον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα