back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απόψε ο αγώνας δρόμου “Τρέχοντας προς το μέλλον” από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Διαβάστε επίσης

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσκαλεί για 4η συνεχόμενη χρονιά δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό, να λάβουν μέρος στον βραδινό αγώνα δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival (SNFestival), που διοργανώνονται και χρηματοδοτούνται από το ΙΣΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, με αποκλειστική δωρεά από το ΙΣΝ, με τη διοργανωτική επίβλεψη από την AMKE Αναγέννηση & Πρόοδος, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο αγώνας διεξάγεται με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, με την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΕΚΠΑ και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο βραδινός αγώνας δρόμου SNF RUN έχει αναδειχθεί πλέον σε θεσμό, με περισσότερους από 10.000 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών να έχουν λάβει μέρος στα προηγούμενα τρία χρόνια διοργάνωσής του.

Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές των 6 και των 10 χιλιομέτρων, καθώς και διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics. Η εκκίνηση των δύο πρώτων διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τους δρομείς να διασχίζουν το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια, μέσω της Λεωφόρου Συγγρού, όλοι οι δρομείς θα τερματίσουν στο ΚΠΙΣΝ. Πρώτοι ξεκινούν οι δρομείς των 10 χλμ., στις 20:50, ενώ περίπου 10 λεπτά αργότερα, στις 21:00, θα ξεκινήσουν και οι δρομείς των 6 χλμ.

Στις 22.00 θα γίνει η απονομή των μεταλλίων του SNF RUN στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ενώ θα ακολουθήσει γιορτή πυροτεχνημάτων. Η βραδιά θα κλείσει με την πολυαναμενόμενη συναυλία των Animal Collective στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα