back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Athens Open Air Film Festival- Προβολές σε θερινά σινεμά και ανοικτούς χώρους της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Το αγαπημένο καλοκαιρινό σινεφίλ ραντεβού, το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (Athens Open Air Film Festival), σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ),   συνεχίζεται για 8η χρονιά με μαγικές προβολές από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ξεχωριστές γωνιές της πόλης, αρχαιολογικοί χώροι (Πρώτη κινηματογραφική Προβολή στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου), άλση, πλατείες, παραλίες και μερικά από τα ομορφότερα μουσεία και σημεία της Αθήνας μεταμορφώνονται σε θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μετά τον ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟ στηνΑκαδημία Πλάτωνος και  ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ προχθές στον Πεζόδρομος της Ερμού, το πρόγραμμα συνεχίζεται την Δευτέρα στο Σινέ Ριβιέρα
(Βαλτετσίου 46) . Μια επετειακή προβολή-φόρος τιμής για τα 50 χρόνια του Σταύρου Τσιώλη στο ελληνικό σινεμά σε συνεργασία με τη Χαμένη Λεωφόρο του Ελληνικού Σινεμά

Ο Ιούνιος θα κλείσει το Σάββατο 30/6 με την ΗΛΕΚΤΡΑ (1962) του Μιχάλη Κακογιάννη στο
Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών &  Επιδαύρου

Τον Ιούλιο η πρώτη δράση περιλαμβάνει τα ΤΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ: Η ΜΠΛΕ ΤΑΙΝΙΑ (1993) του Κριστόφ Κισλόφσκι στην Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή 4/7.

Ακολουθεί το ΒΑΓΟΝΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ (1965) του Κώστα Γαβρά  στο Σινέ Ριβιέρα την Τετάρτη 11 Ιουλίου και έπεται η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΝΕΝΜΠΑΟΥΜ (2001) του Γουές  Άντερσον στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων 11/7.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα