back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ν.Τόσκας στον “Αθήνα 9.84”: “H δράση του Ρουβίκωνα κάνει κακό στην Αριστερά”

Διαβάστε επίσης

“Το κύριο είναι τι γίνεται με την τζιχαντιστική και ακροδεξιά τρομοκρατία στην Ευρώπη και όχι με τα υπολείμματα της τρομοκρατίας στη χώρα μας” δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και τον Βασίλη Πάικο.

Η δήλωση αυτή έγινε αναφορικά με την ετήσια έκθεση της Europol που τοποθετεί την Ελλάδα πρώτη μεταξύ των χωρών της ΕΕ, με φαινόμενα αναρχικής τρομοκρατίας.

Ειδικότερα για τον Ρουβίκωνα, δήλωσε ότι η δράση του κάνει κακό και στην Αριστερά και έχουν γίνει 123 συλλήψεις και έχουν σχηματιστεί 58 δικογραφίες.  Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που υπήρξαν σχετικά με τις δηλώσεις του για κατάργηση της Ομάδας Δέλτα, ο υπουργός επανέλαβε ότι δεν υπήρχαν κανόνες στον τρόπο λειτουργίας της και δήλωσε ότι κάθε δημόσιος λειτουργός που έχει ένα όπλο δεν έχει το δικαίωμα να υπερβαίνει τον νόμο.

Ερωτώμενος για την παραβατικότητα στα Εξάρχεια δήλωσε ότι η εμπορία ναρκωτικών έχει περιοριστεί σημαντικά, χωρίς όμως να έχει μηδενιστεί, όπως και στην Δυτική Αττική.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα