back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης στον Αθήνα 9.84 για ΚΙΝΑΛ: Η ευθύνη βαραίνει όλους μας – Θα ήταν στενάχωρο εάν αποχωρούσε το ΠΟΤΑΜΙ

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα ενότητας και ευθύνης, έστελε προς πάσα κατεύθυνση στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, μέσω του Αθήνα 9.84 και την εκπομπή «Αθήνα σήμερα» με τη Νόνη Καραγιάννη.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «αυτό που θέλω να πω σε όλους τους πρωταγωνιστές είναι να σεβαστούν τους εκατοντάδες ανθρώπους που ήρθαν και κατέθεσαν την αγωνία τους και την ελπίδα τους σε αυτό το εγχείρημα. Και το λέω προς όλες τις κατευθύνσεις. Πρέπει αυτή η παράταξη να λειτουργεί θεσμικότερα δημοκρατικότερα ώστε αυτά τα δύο στοιχεία να είναι και ο πυρήνας της ενότητας».

Εν όψη της συνεδρίαση της ΜΕ.ΣΥ.Α ( Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων ) του Ποταμιού την ερχόμενη Κυριακή, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «θα ήταν κάτι πολύ στενάχωρο αν αποχωρούσε το ΠΟΤΑΜΙ από το Κίνημα Αλλαγής. Πολλοί απο τους ανθρώπους που ήρθαν και στήριξαν αυτή τη προσπάθεια σίγουρα θα νιώσουν εν μέρει απογοήτευση. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό».

Η ευθύνη βαραίνει όλους μας

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη «η ευθύνη μας βαραίνει όλους μας, όσους πήραμε μέρος σε αυτή τη διαδικασία, όσοι είπαμε ότι δεσμευόμαστε για ενότητα και βέβαια αυτό το μέρος αναλογεί στο επίπεδο που αναλογεί και στην ηγεσία. Πρέπει όλοι να δεσμευθούμε ότι αυτό το εγχείρημα θα πετύχει και να αγωνιστούμε προς αυτή τη κατεύθυνση, χωρίς ανασφάλεια και προσωπικές στρατηγικές. Καταλαβαίνω,  άλλα περίμεναν κάποιοι άλλα συναντούν. Μπορεί να περίμεναν ότι αυτό το εγχείρημα θα είχε μεγαλύτερα ποσοστά, μπορεί να περίμεναν άλλη αντιμετώπιση. (…)ΤΟ ΠΑΣΟΚ πάντα είχε σκληρές διαφωνίες και αντιπαραθέσεις αλλά είχε μια δημοκρατική λειτουργία. Πότε διαλύθηκε; Όταν υπερίσχυσαν οι προσωπικές στρατηγικές και οι ανασφάλειες , όταν κάποιοι είδαν ότι δεν πρόκειται να έχουν ξανα εξουσία στα χέρια τους. Αυτή η εμπειρία πρέπει να μας δίνει θάρρος να μην ξανα κάνουμε τα ίδια λάθη. Αν κάποιοι τώρα λειτουργήσουν διαλυτικά τότε ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας θα τους στείλουν λουλούδια» κατέληξε ο ευρωβουλευτής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα