back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός και Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσαν τα χέρια για τον Κουντέ

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός και Ατλέτικο Μαδρίτης τα βρήκαν σε όλα για την αγορά του Πιέρ Κουντέ και ο Καμερουνέζος μέσο προβάρει τα «ερυθρόλευκα».

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την μεταπήδηση του Κουντέ στον Ολυμπιακό και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Αυτό που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα και μόνο εκτός απροόπτου ο Καμερουνέζος μέσος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

Ενώ αρχικά ο Ολυμπιακός πήγαινε για για δανεισμό του παίκτη, τελικά προχώρησε στην αγορά του, με ένα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Οι Ισπανοί επιμένουν για Κουεγιάρ

Όσον αφορά την υπόθεση του Ιβάν Κουεγιάρ, σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Λεγανές. Ωστόσο, οι Ισπανοί έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη εξέλιξη πάνω σε αυτό  από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Οι προτεραιότητες που υπάρχουν για την ενίσχυση του ρόστερ στους ερυθρόλευκους αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι η έλευση ενός έμπειρου γκολκίπερ, ο οποίος μάλιστα δεν θα είναι και ο βασικός, αλλά η εύρεση πρωτίστως ενός κεντρικού αμυντικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα