back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος για το γόητρο στο αντίο τους στο Μουντιάλ

Διαβάστε επίσης

Με δύο ήττες και καμία ελπίδα πρόκρισης στους «16», Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος παίζουν μεταξύ τους στο Βόλγκογκραντ στις 17:00-ΕΡΤ2,  στο αποχαιρετηστήριο παιχνίδι τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σαουδάραβες και Αιγύπτιοι θα παίξουν μόνο για το γόητρο απόψε και είναι πολύ πιθανό οι δύο προπονητές να δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα Μουντιάλ σε παίκτες που δεν έπαιξαν στα δύο πρώτα ματς.

Στην Αίγυπτο είναι πιθανό να δούμα να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, ο Εσάμ Ελ Χανταρί, που εφόσον παίξει θα γίνει στα 45 του ο γηραιότερος παίκτης που θα έχει παίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Απόντες από την Σ.Αραβία οι τραυματίες Αλ Γιασάμ και Αλ Χαρμπί.

Να φύγει με νίκη

H Αίγυπτος κατάφερε έπειτα από 28 ολόκληρα χρόνια να βρεθεί σε τελική φάση Μουντιάλ και σίγουρα θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Ενδεχόμενη νίκη της κόντρα στη Σαουδική Αραβία, θα είναι και η πρώτη της ιστορίας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προβλήματα για τον τεχνικό Κούπερ δεν υπάρχουν και θα παρατάξει μια ενδεκάδα με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα