back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλ. Τσίπρας από Λονδίνο: Είμαστε σκληροί για να πεθάνουμε

Διαβάστε επίσης

Με τη φράση «Είμαστε σκληροί για να πεθάνουμε» σχολίασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τα περί αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ της Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργου Λαζαρίδη.

«Δεν ανησυχώ καθόλου για την κυβερνητική συνοχή», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η κυβέρνηση, παρά τα ανόητα σχέδια που επιχειρούν κάποιοι θα έχει συνέχεια, πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους σαφές ότι έχει περάσει 40 κύματα και έχει επιβιώσει».

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου, με non paper, έκανε λόγο για «σχέδιο νέας αποστασίας που απεργάζονται, εδώ και καιρό, συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Αυτό συμβαίνει, υποστηρίζει το κυβερνητικό επιτελείο, «διότι η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κ. Μητσοτάκη», ο οποίος, σύμφωνα με το Μαξίμου, «βιάζεται να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματα του με τη δικαιοσύνη».

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα τα καταφέρουν ο ελληνικός λαός ήδη έχει καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες , τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου και καλεί τον κ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του για να αποδείξει ότι δεν αποτελεί μέρος του παραπάνω σχεδιασμού.

«Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν, ότι καταρρέουν και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», απάντησε η ΝΔ.

 

Γ. Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα