back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Ματσεράνο σε όλη την Αργεντινή

Διαβάστε επίσης

Η Αργεντινή παίζει την τελευταία της…ζαριά προκειμένου να μείνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, κόντρα στη Νιγηρία και ο Χαβιέρ Ματσεράνο έστειλε μήνυμα ενότητας προς τους συμπατριώτες του. 

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Νιγηρία στις 21:00 στην Αγία Πετρούπολη για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με την πλάτη στον τοίχο.

Οι ευκαιρίες τελειώνουν για την “αλμπισελέστε” και ο Χαβιέρ Ματσεράνο έστειλε ενωτικό μήνυμα, μέσω των δημοσιογράφων, για το αποψινό παιχνίδι στους φίλους της Αργεντινής.

Η φανέλα είναι βαριά

“Όταν μιλάμε λέτε πως είναι για να επιβληθούμε κι όταν δεν το κάνουμε είναι γιατί δεν μας νοιάζει τίποτα. Ήθελα μονάχα να πω ότι ο στόχος και η φανέλα που φοράμε, είναι μεγαλύτερα από κάθε τύπο ερμηνείας που μπορεί να δοθεί, γι΄αυτό πάμε όλοι μαζί ενωμένοι ως το τέλος.

Μακάρι την Τρίτη να μην είμαστε μόνον οι 23 που είμαστε εδώ, ή οι περισσότεροι από 50 που συνθέτουν την αποστολή της Αργεντινής στη Ρωσία. Μακάρι να είμαστε τα 44 εκατομμύρια των Αργεντινών και να σουτάρουν προς την ίδια εστία για να πάρουμε τη νίκη”, ήταν τα λόγια εμψύχωσης του Ματσεράνο προς όλη την Αργεντινή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα