back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εμεινε στον Παναθηναϊκό ο Καλάθης

Διαβάστε επίσης

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Νικ Καλάθης, που απάντησε θετικά στην πρόταση των «πρασίνων».

Ο ελληνοαμερικανός πλέι μέικερ είχε στα χέρια του προσφορά  για 6,5 εκ ευρώ για τρία χρόνια, την οποία αντιμετώπιζε θετικά.

Ομως υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες ανάμεσα στην ομάδα και τον Καλάθη, που έπρεπε να αποσαφηνιστούν για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, για κάποια μπόνους, για κάποιες ρήτρες και ΝΒΑ options που ήθελε να μπουν.

Η αλήθεια είναι πως οι δυο πλευρές τον τελευταίο καιρό δεν είχαν ομαλές συζητήσεις, μια και οι σχέσεις τους δεν ήταν μόνο ανάμεσα σε έναν παίκτη και μια διοίκηση συλλόγου.

Ηταν κάτι παραπάνω το οποίο όμως και οι δυο πλευρές περίμεναν να το… εκτιμήσει περισσότερο. Κανείς όμως δεν φαινόταν διατεθειμένος να κάνει πίσω με συνέπεια τα πράγματα να είναι «παγωμένα».

Τις τελευταίες ημέρες και μέσω τρίτων έγιναν προσπάθειες να ξεκαθαριστούν τα πράγματα, να δοθούν κατ αρχήν εξηγήσεις και στη συνέχεια να συζητηθούν με ηρεμία οι επιμέρους όροι και να ξεπεραστούν οι διαφορές.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Καλάθη διαδραμάτισε και η επιθυμία της οικογένειάς του να μην εγκαταλείψει την Ελλάδα,. Ούτε καν για τις ΗΠΑ, κάτι που μέτρησε αποφασιστικά στην τελική επιλογή του 29χρονου πλέι μέικερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα