back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεξικό-Σουηδία:Ντέρμπι για ένα εισιτήριο για τους «16»

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται στον 6ο όμιλο ανάμεσα στο Μεξικό και την Σουηδία, με τις πιθανότητες πρόκρισης στους «16» να είναι μοιρασμένες.

Μεξικό και Σουηδία παίζουν μεταξύ τους στις 17:00-ΕΡΤ2  στο Καζάν, για μία θέση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, αφού στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ν.Κορέα, τα «πάντσερ» εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν τη νίκη, για να σφραγίσουν το δικό τους εισιτήριο.

Το Μεξικό έχει δύο νίκες και 6 βαθμούς και με μόλις μία ισοπαλία, θα συνεχίσει την πορεία του στην διοργάνωση και μάλιστα ως πρώτο στον 6ο όμιλο. Από την άλλη η Σουηδία για να βρεθεί στην επόμενη φάση χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γερμανία.

Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας στους 6 βαθμούς, με νίκες Σουηδίας και Γερμανίας και εκεί θα παίξουν ρόλο τα γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες

Αγωνιστικά προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν.οι δύο ομάδες δεν έχουν προβλήματα. Ο προπονητής του Μεξικού είναι πιθανό να κάνει αλλαγές στην 11άδα του. Τόσες όσες δεν θα μπορέσουν να επηρεάσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Από την άλλη πλευρά η Σουηδία δύσκολα θα έχει αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα