back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νότια Κορέα-Γερμανία:Φαβορί για την πρόκριση τα «πάντσερ»

Διαβάστε επίσης

Η Γερμανία αφού δεν την έπαθε στο παιχνίδι με την Σουηδία, παίζοντας και με δέκα παίκτες, η λογική λέει πως στο παιχνίδι με την ήδη αποκλεισμένη Ν.Κορέα, δεν θα αφήσει την ευκαιρία για την πρόκριση να πάει χαμένη.

Οι Γερμανοί με νίκη σήμερα στο Εκατερίνεμπουργκ στις 17:00-ΕΡΤ1, τσεκάρουν το εισιτήριο για τους «16» και θα την επιδιώξουν με πολλά γκολ, ώστε σε οποιοδήποτε σενάριο ισοβαθμίας, να είναι σε θέση ισχύος απέναντι σε Μεξικό και Σουηδία που θα πάιζουν την ίδια ώρα.

Βέβαια υπάρχει και ένα τρελό σενάριο που δίνει πρόκριση στους Νοτιοκορεάτες. Νίκη με την Γερμανία με πολλά γκολ και ήττα της Σουηδίας στο άλλο παιχνίδι. Γίνεται; Μάλλον όχι, αλλά μπάλα είναι.

Η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων

Για την Γερμανία δεν θα αγωνιστεί ο Μπόατενγκ ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Σουηδία, αλλά είναι έτοιμος ο Χούμελς ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.Δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού και ο Ρούντι ο οποίος έσπασε τη μύτη του στο παιχνίδι με τους Σκανδιναβούς, ενώ πάλι στον πάγκο θα κάτσει ο Οζίλ.

Για την Νότια Κορέα θα απουσιάζει ο αρχηγός της Κι Σουνγκ Γουένγκ λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Παρκ Τζουχό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα