back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η επόμενη ημέρα στη Μάνδρα Αττικής

Διαβάστε επίσης

Συνεργεία της τοπικής αυτοδιοίκησης με μπουλντόζες και μεγάλα φορτηγά απομακρύνουν λάσπες, χώματα και μπάζα ενώ παράλληλα εκτελούνται εργασίες για την πρόχειρη αποκατάσταση των πεζοδρομίων που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Επίσης, συνεργεία του ΟΤΕ τοποθέτησαν κολώνες για την αποκατάσταση του δικτύου τηλεφωνίας και Ίντερνετ.

Την ίδια ώρα κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών πραγματοποιούν αυτοψίες από το πρωί για την καταγραφή των ζημιών σε καταστήματα και οικίες.

Η πυροσβεστική έχει ολοκληρώσει την απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, ωστόσο στην περιοχή παραμένει μικρός αριθμός οχημάτων.

Πάντως η κατάσταση στη Μάνδρα είναι καλύτερη σήμερα, αφού από χθες το απόγευμα σταμάτησε να βρέχει περιορίζοντας έτσι τα όποια προβλήματα προκλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι και η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί πλήρως σε όλο το οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή αφού έχουν ανοίξει όλοι οι δρόμοι που παρέμεναν κλειστοί μέχρι τα ξημερώματα.

Η χθεσινή νεροποντή έπληξε και την περιοχή της Μαγούλας όπου χείμαρρος πέρασε μέσα από τα σπίτια. Και εκεί από το πρωί είναι σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού των δρόμων που είχαν γεμίσει λάσπες και χώματα.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα