back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κυβερνητικοί κύκλοι: Ενημερωμένος ο πρωθυπουργός για την απουσία Καμμένου

Διαβάστε επίσης

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας την απουσία του Πάνου Καμμένου, ανέφεραν ότι ο υπουργός είχε «ένα σημαντικό ραντεβού», ενώ ήταν ενημερωμένος ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά τη συνεδρίαση ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τόνισαν την ανάγκη του «πολύ καλού συντονισμού» των υπουργείων, καθώς «η ελληνική κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερη διακριτική ευχέρεια στην άσκηση πολιτικής».

Επίσης, υπογραμμίστηκε ότι θα υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός ελευθερίας, ώστε να βρίσκονται τρόποι για την επίλυση των όποιων θεμάτων προκύπτουν μεταξύ των υπουργείων.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Χουλιαράκης, ενημέρωσαν σχετικά την απόφαση του Eurogroup, αναφορικά με τεχνικά ζητήματα σχετικά με τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους και την δημοσιονομική πορεία της χώρας.

Εξάλλου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, είχε μία σύντομη τοποθέτηση, σχετικά με τον τρόπο που τοποθετείται η ΝΔ επί της συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κινήθηκε στο πνεύμα της εισαγωγικής ομιλίας του πρωθυπουργού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα