back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν τα βρήκαν αρχικά Ολυμπιακός-Παπαπέτρου

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε στο πρώτο ραντεβού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Τον ενδιαφέρει ο ρόλος του στην ομάδα.

Ο εκπρόσωπος του Ιωάννη Παπαπέτρου έδωσε το “παρών” στα γραφεία της “Arcadia” και για περίπου δύο ώρες είχε συζήτηση με τoν αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια. Στο ραντεβού υπήρξε απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, αλλά οι δύο πλευρές κανόνισαν να υπάρξει και μία δεύτερη συνάντηση, συζητώντας εκ νέου το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα, με την πλευρά του παίκτη να τονίζει στην διοίκηση του Ολυμπιακού πως αυτό που ενδιαφέρει τον Ιωάννη Παπαπέτρου δεν είναι τόσο τα χρήματα, όσο ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα της νέας σεζόν.

Ο αθλητής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, στην οποία φέτος συμπλήρωσε μία πενταετία, αλλά επιθυμεί να έχει μία περισσότερο ενεργή παρουσία. Ας μην ξεχνάμε πως όταν ξεκίνησε η περασμένη σεζόν, στο “3” υπήρχαν τόσο ο Κώστας Παπανικολάου, όσο και ο Χόλις Τόμπσον και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει τον ρόλο του… τρίτου σμολ-φόργουορντ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα