back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δεν τα βρήκαν Ολυμπιακός-Παπανικολάου

Διαβάστε επίσης

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Κώστα Παπανικολάου, συζητώντας το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Στη συνάντηση δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς παρουσιάστηκε οικονομική διαφορά.

Ο Έλληνας φόργουορντ αξιώνει τις απολαβές του κοντά στο 1.000.000 ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο, επιθυμώντας ξεκάθαρη αύξηση σε σχέση με τις 550.000 ευρώ που είχε ως αμοιβή από τον Γενάρη του 2016, όταν και επέστρεψε στον Πειραιά ερχόμενος από το ΝΒΑ. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την διάθεση να του ανεβάσουν το κασέ κοντά στο 50% σε σχέση με τα όσα έπαιρνε, αλλά ο αθλητής δεν το δέχτηκε.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα μεταξύ τους σε καλό κλίμα, κράτησαν τις προτάσεις και τις σκέψεις τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε μία δεύτερη συνάντηση, ώστε να συζητήσουν και πάλι το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Κώστα Παπανικολάου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, στον σύλλογο με τον οποίο έχει συνδεθεί περισσότερο στην καριέρα του, έχοντας ζήσει μαζί του ιστορικές στιγμές, χτίζοντας παράλληλα και ένα ξεχωριστό “δέσιμο” με συμπαίκτες και διοίκηση. Ο αθλητής έχει βάλει τους Πειραιώτες ως ξεκάθαρη προτεραιότητά του και για αυτόν τον λόγο έχει “παγώσει” τις όποιες άλλες προτάσεις. Για να συνεχίσει, όμως, θέλει να αμειφθεί ικανοποιητικά στα 28 του χρόνια, καθώς θεωρεί και ο ίδιος πως όταν επέστρεψε τον Γενάρη του 2016, έβαλε αρκετό… νερό στο κρασί του, ρίχνοντας χαμηλά το κασέ του, λέγοντας παράλληλα “όχι” στην τότε υψηλότερη προσφορά του Παναθηναϊκού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα