back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φεστιβάλ Εθελοντισμού «Voluntary Action» στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Μια γιορτή προσφοράς και συνεργασίας είναι το 3ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2018 «Voluntary Action» που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 23:00 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με είσοδο ελεύθερη.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης. Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους, η επιβράβευση των εθελοντών, η σύνδεση των εθελοντικών προγραμμάτων με πόρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθώς και η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η ενεργοποίηση των πολιτών.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει

Συνεδριακές παρουσιάσεις με ομιλητές από διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις και άλλους φορείς στο «Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο» το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 θα καλύψουν θέματα που αφορούν στα εταιρικά εθελοντικά προγράμματα, στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, στις πηγές χρηματοδότησης, στις κοινωνικές συμπράξεις που αναπτύσσονται μεταξύ οργανισμών, στη σκιαγράφηση του προφίλ του εθελοντή, στην ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού ενός μη κυβερνητικού οργανισμού και στην εξέλιξη του εθελοντισμού διεθνώς.
Θεωρητικά και διαδραστικά σεμινάρια τόσο για την εκπαίδευση εθελοντών, όσο και για την εκπαίδευση στελεχών ΜΚΟ, στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού».

Τιμητικές διακρίσεις και βραβεία καθώς και διάφορα δρώμενα στους «Νέους Φούρνους» και μία μοναδική συναυλία με τους Αλxημιστές.

Για δωρεάν αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με το Skywalker.gr με την κα Ελισσάβετ Καλαρούτη στο τηλ.: 210 9730280 ή στο e-mail: [email protected] ή να επισκεφθείτε το www.voluntaryaction.gr.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα