back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Μανιάτης: Ο κ. Καμμένος αλλάζει τη θέση του 3 φορές μέσα στην ίδια ημέρα

Διαβάστε επίσης

«Ο κύριος Καμμενος μέσα στην ίδια ημέρα αλλάζει 3 φορές τη θέση του» δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης σχολιάζοντας στον Αθήνα 9.84 τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και  προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία με τη πΓΔΜ.

«Υποτίθεται θα έριχνε την κυβέρνηση όταν θα ερχόταν για κύρωση η συμφωνία με τα Σκόπια στη Βουλή, τώρα ζητάει δημοψήφισμα, μετά λέει εκλογές, μετά ότι θέλει 180 βουλευτές. Από ένα σημείο και μετά δεν έχει ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τον κύριο Καμμένο διότι αυτά που λέει σήμερα το πρωί, πολύ πιθανό θα τα αλλάξει το απόγευμα».

«Δυστυχώς» συνέχισε ο κ. Μανιάτης, «ο άνθρωπος αυτός με προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα, θα αποφασίσει για το μέλλον της πατρίδας μας και κυρίως θα αποφασίσει για το πότε θα γίνουν εκλογές».

Καθαρό το πολτικό σκηνικό στο χώρο της κεντροαριστεράς 

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, μετά την αποχώρηση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ο κ. Μανιάτης εκτίμησε ότι «είναι πιο καθαρό πια το πολιτικό σκηνικό στο χώρο της κεντροαριστεράς και του προοδευτικού κέντρου».

Όπως ανέφερε «ήταν μία συμπόρευση που δοκίμασε την τύχη της από τον Νοέμβριο του 2017 με την εκλογή του επικεφαλής. Φάνηκε τους τελευταίους 3 μήνες ότι δεν μπορούσε να περπατήσει με τις πρωτοβουλίες που αναλάμβανε ο κ. Θεοδωράκης. Είναι μία εξέλιξη η οποία θα μας επιτρέψει να στέλνουμε πια καθαρά πολιτικά μηνύματα στους πολίτες που θέλουν να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας αξιολογήσει τη συμπεριφορά του κυρίου Θεοδωράκη. Εμείς θα επιδιώξουμε τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής να είναι η επικρατούσα, η πρωταγωνίστρια δύναμη στις επόμενες εκλογές. Στόχος μας πρέπει να είναι η δεύτερη θέση» κατέληξε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα