back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καμμένος: «Θα κάνω αυτό που πρέπει αν έρθει με 151 η συμφωνία στη Βουλή»

Διαβάστε επίσης

Την στήριξή του στην κυβέρνηση, αλλά με ημερομηνία λήξης, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση, τονίζοντας πως «εάν, όταν και εφόσον» έρθει η συμφωνία με 151 ψήφους, θα κάνει αυτό που πρέπει και τον λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός, εμμένοντας στον τρίπτυχο «Συμφωνία με 180 ή εκλογές ή δημοψήφισμα».

«Η κυβέρνηση αυτή έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019. Για να έρθει η συμφωνία στη Βουλή πρέπει να γίνουν πολλά βήματα, όπως εκλογές στα Σκόπια και να ανατραπεί ο πρόεδρος» σημείωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόσθεσε: «Αυτό για μένα, θα τραβήξει δύο χρόνια. Θα πρέπει να διασφαλιστεί και η γνώμη του λαού της FYROM. Αν και εφόσον φτάσει στη δική μας βουλή, θα κάνω το καθήκον μου αν έρθει με 151 κι όχι με 180. Δεν θα επιτρέψω η συμφωνία αυτή να έρθει με 151 ψήφους και τον λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός. Εάν, όταν και εφόσον…», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα ο κ. Μοσκοβισί ανακοίνωσε την έξοδο από τα μνημόνια. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έπεμψαν τον κ. Μοσκοβισί γιατί είπε ότι θα έχουμε καθαρή έξοδο. Ο κ. Χατζηδάκης σχεδόν έκλαιγε. Πριν λίγο ο κ. Μεϊμαράκης έβγαλε ένα πολύ σημαντικό tweet. Αντί ο κ. Μητσοτάκης να ακολουθήσει τη σοβαρή γραμμή του κ. Μεϊμαράκη, επέλεξε την ακροδεξιά λογική του “Γερούν βάστα γερά».

Αναφερόμενος στον υπουργό Εξωτερικών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε: «Ο κ. Κοτζιάς είναι εκπρόσωπος μίας κυβέρνησης με δύο κόμματα. Έχει προσωπικές απόψεις, με τις οποίες διαφωνούμε, αλλά όταν είναι υπουργός Εξωτερικών, εκπροσωπεί μία κυβέρνηση συνεργασίας. Είμαι ευτυχής που έγινε η διαπραγμάτευση. Αυτοί οι οποίοι κάνουν τους Μακεδονομάχους είχαν παραδώσει τα πάντα. Ο Σαμαράς, ο μεγαλύτερος Μακεδονομάχος, είχε υπογράψει το Μακεδονία σκέτο». «Στηρίζω τον Τσίπρα και την κυβέρνηση μέχρι τέλους», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα