back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Αντετοκούνμπο εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ19

Διαβάστε επίσης

Οι διακρίσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζονται και εκτός των παρκέ, καθώς ο Greek Freak φιλοξενείται στο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ19, της επόμενης έκδοσης του δημοφιλέστερου video game με θέμα το μπάσκετ.

Mε κάθε επισημότητα η 2Κ και ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, γνωστοποίησαν τη συνεργασία τους, με τον Giannis να γίνεται ο πρώτος διεθνής μη Αμερικανός παίκτης, η φιγούρα του οποίου θα κοσμεί το εξώφυλλό του κορυφαίου μπασκετικού video game, ΝΒΑ2Κ19.

Ο Αντετοκούνμπο «εξαργύρωσε» την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσε στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με την εταιρία να τον επιλέγει και να του χαρίζει πρωταγωνιστική θέση στο video game της νέας σεζόν το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το σλόγκαν του παιχνιδιού είναι «Θα Μάθουν το Όνομά Σου», και ταιριάζει γάντι στο πώς ο Έλληνας άσος έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του NBA, ξεκινώντας από το πουθενά.

«Είναι τιμή μου να είμαι ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του 2Κ19», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο. «Λατρεύω να παίζω το NBA 2K, οπότε αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Έχω δουλέψει σκληρά για να κερδίσω την αναγνώριση στο ΝΒΑ, και το να είμαι στο εξώφυλλο του 2Κ19 είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα