back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στις δηλώσεις Καμμένου

Διαβάστε επίσης

Τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών. Για “θλιβερή εμφάνιση” του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζητεί από τον πρωθυπουργό να “ορίσει την ημερομηνία των εκλογών”.

“H νέα κυβερνητική φαρσοκωμωδία εκθέτει τη χώρα. Όλα για την καρέκλα. Προχθές είπα ότι η κυβέρνηση είναι υπό προθεσμία. Σήμερα το ερώτημα είναι: Yπάρχει κυβέρνηση;”, ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Σημειώνεται ότι, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι “κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν θα υπάρξει χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού, η οποία γίνεται με δυο τρόπους, είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα. Εκτός αν βρεθούν 180 βουλευτές”. Ανέφερε ότι θα παραστεί ο ίδιος στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις 11 και 12 Ιουλίου.

“Η συμφωνία είναι πολύ καλή – δεν παραχωρεί εθνική κυριαρχία για να τίθεται ως προϋπόθεση 180 ψήφοι” τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Πολύ θετικό βήμα προόδου” χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα