back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ένα υπερσύγχρονο δημοτικό γυμναστήριο στην Κυψέλη

Διαβάστε επίσης

Η σημερινή επίσκεψη στο υπερσύγχρονο δημοτικό γυμναστήριο στην οδό Αγίας Ζώνης 23 Α στην Κυψέλη έκρυβε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος αφού ξεναγήθηκε και διαπίστωσε ιδίοις όμασι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς από τους ανθρώπους του ΟΠΑΝΔΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του αλλά και τον ενθουσιασμό του για το νέο χώρο άθλησης που δίνει, όπως σημείωσε, την ευκαιρία σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να φτάσουν στο στόχο που δεν είναι άλλος από τον κανόνα που έθεσε ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης «Nοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ».

Η φράση αυτή υποδηλώνει ότι χρειάζεται το σώμα να είναι υγιές για να είναι το πνεύμα καθαρό. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί γιατί όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων στα δημοτικά γυμναστήρια των Αθηνών -που μέχρι τέλος του χρόνου θα γίνουν δέκα- εργάζονται πτυχιούχοι από τη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα ξεχωριστά και να τον οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατέληξε.

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) Κώστας Μπιτζάνης υπογράμμισε ότι, το 20%  των εγγεγραμμένων θα είναι από τις ευάλωτες ομάδες που θα έχουν πρόσβαση στο δημοτικό γυμναστήριο της Κυψέλης εντελώς δωρεάν.

Να σημειώσουμε, κατέληξε ο κ. Μπιτζάνης ότι, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου που ξεκίνησε να λειτουργεί το δημοτικό γυμναστήριο της Κυψέλης έχουν εγγραφεί 105 άτομα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων αφού μίλησε και με το προσωπικό του νέου κοσμήματος της Αθήνας και πήρε διαβεβαιώσεις για συνέχιση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς ούτως ώστε οι Κυψελιώτες και οι Κυψελιώτισσες και όχι μόνο να κάνουν την άθληση τρόπο ζωής επισκέφθηκε το υπαίθριο πάρκο στο Άλσος Παγκρατίου που δίνει την ευκαιρία άθλησης στην ύπαιθρο οποιαδήποτε μέρα και ώρα με απόλυτη ασφάλεια.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο και υπερσύγχρονα εξοπλισμένο γυμναστήριο, στελεχωμένο με πολύ καλούς γυμναστές και εντάσσεται σε ένα σχεδιασμό που έχουμε κάνει για 10 σύγχρονα γυμναστήρια μέσα στην πόλη, μέχρι το τέλος του χρόνου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και την Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Ο κ. Μπιτζάνης επισήμανε ότι, τα γυμναστήρια του Οργανισμού, διαφοροποιούνται από τα ιδιωτικά γυμναστήρια διότι, ενώ το αντίτιμο είναι μόλις 10 ευρώ, οι συμπολίτες μας, που έχουν χαμηλό εισόδημα ή είναι άνεργοι, μπορούν να γυμνάζονται δωρεάν.

Δέσποινα Μπαρδάκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα