back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξέθαψαν τον Σουλειμάνογλου για τεστ πατρότητας

Διαβάστε επίσης

Mετά από εντολή του δικαστή, πραγματοποιήθηκε εκταφή του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου, για να ληφθεί δείγμα DNA από τον αείμνηστο αρσιβαρίστα.

Ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου πέθανε τον Νοέμβριο του 2017, μετά από μεγάλη «μάχη» που έδωσε με την κίρρωση του ήπατος από την οποία και έπασχε. Παρόλα αυτά η σορός του δεν έμεινε για πολύ καιρό στη νέα της «κατοικία», μετά από τους ισχυρισμούς της Γιαπωνέζας Σεκάι Μορί που υποστηρίζει ότι είναι κόρη του.

Σύμφωνα με τη «Hurriyet», τα δείγματα που υπήρχαν στο νοσοκομείο για το DNA του «Ηρακλή τσέπης», ήταν ανεπαρκή για τεστ πατρότητας, με το δικαστήριο να αποφασίζει (όπως είθισται σε υποθέσεις πατρότητας εάν ο πατέρας είναι νεκρός) την εκταφή του Σουλεϊμάνογλου, παρά τις διαφωνίες των κορών του (από την Τουρκάλα σύντροφο του).

Μάλιστα ο Σουλεϊμάνογλου φαίνεται να είχε γράψει στη διαθήκη του πως η Σεκάι Μόρι (η φερόμενη Ιαπωνέζα κόρη του) έχει δικαίωμα στην κληρονομιά του. Μητέρα της Σεκάι είναι η Κιόκο Μόρι, Γιαπωνέζα δημοσιογράφος που είχε γνωρίσει ο Σουλεϊμάνογλου στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988.

Η ίδια μετέπειτα εγκαταστάθηκε στην Άγκυρα όπου και γέννησε την κόρη της το 1991. Αφότου χώρισε λίγο αργότερα με τον Τούρκο αρσιβαρίστα, δεν κατάφερε ποτέ ξανά να έρθει σε επαφή μαζί του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα