back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Antetokounbros 5K για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

Διαβάστε επίσης

Οι αδελφοί Αντετοκούμπο επιστρέφουν στην Αθήνα και μας καλούν να τρέξουμε για να στηρίξουμε ένα καλό σκοπό.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 20.00, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, θα δώσει από τα Σεπόλια, τη γειτονιά που έβαλαν τα πρώτα τους καλάθια, την εκκίνηση του αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων που διοργανώνουν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούμπο για την ενίσχυση δομών στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες κι επισκέπτες της Αθήνας ότι για τις ανάγκες της διοργάνωσης Antetokounbros 5K θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ο αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στις 20:00 μπροστά από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, σημείο αναφοράς για τη ζωή και πορεία των AntetokounBros, και θα τερματίσει έξω από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η διαδρομή του αγώνα

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί περιλαμβάνει τις οδούς Δυρραχίου – Αγίου Μελετίου – Λιοσίων – Χαλκονδύλη – Ακαδημίας – Λ. Βασιλίσσης Σοφίας – Ηροδότου Αττικού. Ο αγώνας θα διαρκέσει ως τις 9μμ και οι δρόμοι θα ανοίγουν σταδιακά από την Τροχαία για να διευκολυνθεί η διέλευση των οδηγών.

Τα αδέλφια Αντετοκούμπο, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας μεταφέρουν το παιχνίδι έξω από τα γήπεδα μπάσκετ, στους δρόμους της Αθήνας, καλώντας μας να συμμετάσχουμε σ’ ένα συμβολικό αγώνα δρόμου.

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη των αναγκών του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «ANTETOKOUΝBROS 5K RUN, αύριο (Σάββατο 7 Ιουλίου) θα ισχύσουν στην Αθήνα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα από τις 16:00 έως τις 21:00, περίπου, ενώ δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση αυτών κατά το χρονικό διάστημα από τις 06:00 έως τις 21:00, στις εξής λεωφόρους και οδούς του δήμου Αθηναίων:

*Δυρραχίου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Αγ. Μελετίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δυρραχίου και Παρασκευοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λιοσίων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Κωνσταντινουπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανουπόλεως και Σεπολίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Σεπολίων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δομοκού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδρομάχης και Δομοκού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λιοσίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καρόλου και Αριστοτέλους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Πλ. Καραϊσκάκη.

*Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Καματερού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Χαλκοκονδύλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Καποδιστρίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

*Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Βασ. Κωνσταντίνου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα