back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Γαλλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ-Επικράτησε 2-0 της Ουρουγουάης

Διαβάστε επίσης

Η Γαλλία επικράτησε με 2-0 της Ουρουγουάης με γκολ των Βαράν και Γκριζμάν και προκρίθηκε στα ημιτελικά, του Παγκοσμίου Κυπέλλου, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ Βραζιλίας και Βελγίου.

Η Γαλλία πέρασε και το εμπόδιο της Ουρουγουάης επικρατώντας με 2-0 και επέστρεψε σε ημιτελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 12 χρόνια και το Μουντιάλ της Γερμανίας.

Καθοριστικός παράγοντας για την πρόκριση ήταν ο Γκριεζμάν. Από δική του σέντρα σε φάουλ έγινε το 1-0 με τον Βαράν στο 40’ και ο ίδιος ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο 61’, μετά από τραγικό λάθος του Μουσλέρα, καθώς του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια στο σουτ του Γάλλου.

Η Ουρουγουάη δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, καθώς η απουσία του Καβάνι ήταν αισθητή. Η καλύτερη στιγμή για τους Λατίνους ήρθε στο 44’, με τον Γιορίς να αντιδρά εκπληκτικά στην κεφαλιά του Κάσερες και με τρομερή επέμβαση να κράτα απαραβίαστη την εστία του.

Η Γαλλία περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι της Βραζιλίας με το Βέλγιο.

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα – Κάσερες, Χιμένες, Γοδίν, Λασάλτ – Νάντες (73’ Ουρεταβίσκαγια), Τορέιρα, Βεσίνο, Μπετανκούρ (58’ Γκονζάλες) – Λ. Σουάρες, Στουάνι (58’ Ροντρίγκες)

Γαλλία (Ντεσάν): Γιορίς – Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερναντέζ – Καντέ, Πογκμπά, Τολισό (79’ Νζονζί) – Γκριζμάν, Εμπαπέ, Ζιρού

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ

http://www.ngolos.com/videos/2018-07-06-uruguay–france

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα