back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και αποτελεί πλεόν παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, μετά από 5 χρόνια συνεργασίας.

Ο Παπαπέτρου δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Υπήρξε συνάντηση την Παρασκευή με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, άκουσε την πρότασή τους και μετά από 48 ώρες πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Οι Πειραιώτες ενημερώθηκαν, αρχικά, από το διαδίκτυο για την απόφαση του και λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος του διεθνούς σμολ φόργουορντ, Νίκος Λώτσος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκλινδήλια, τον οποίο και ενημέρωσε πως ο Παπαπέτρου επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Η αιτία του…χωρισμού

Η αιτία του «διαζυγίου» δεν ήταν το οικονομικό, αλλά ο χρόνος συμμετοχής του παίκτη στην ομάδα του Πειραιά. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ για το ρόλο που θα είχε ο Παπαπέτρου στο νέο Ολυμπιακό, ο ίδιος θεώρησε ότι μετά και την παραμονή του Κώστα Παπανικολάου, αλλά και την επικείμενη επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη, δεν θα ήταν στις πρώτες επιλογές του Ισραηλινού τεχνικού.

Τώρα πλέον αναμένεται η απόφαση του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, ενώ Κίμκι και Αναντολού Εφές έχουν πλησιάσει τον παίκτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα