back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Διαβάστε επίσης

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά την συνάντηση του ατζέντη του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που ολοκλήρωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Παπαπέτρου αναμένεται να μεταβεί το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει στον τραπεζικό του λογαριασμό, περίπου 2,2 εκατ. ευρώ συνολικά.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό τη υπόθεσης και η ανακοίνωση για την απόκτησή του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες. Πρόκειται για μια μεταγραφή που…καθυστέρησε πέντε χρόνια αφού οι «πράσινοι» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και το 2013.

Ο Παπαπέτρου ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του Αργύρη, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1985 έως και το 1994.

Ξεκαθαρίζει με Παππά

Επόμενη προτεραιότητα των πρασίνων να ξεκαθαρίσει το θέμα του Νίκου Παππά, που είναι σε καλό δρόμο μετά την επαναπροσέγγιση από πλευράς του παίκτη. Εφόσον ο 28χρονος γκαρντ παραμείνει στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει πλέον θέμα Κόπονεν και ο Πασκουάλ  θα κινηθεί για παίκτη στις θέσεις «2» και «3», αλλά και για ένα «4άρι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα