back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

O Oλυμπιακός ανακοίνωσε τον Μιράντα

Διαβάστε επίσης

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα από το πρωί και αφού πέρασε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τους Πειραιώτες.

Την Παρασκευή η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για το β’ στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί σε Βέλγιο και Ολλανδία και η διοίκηση των Πειραιωτών φουλάρει προκειμένου να κλείσει τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που έχουν απομείνει.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε την απόκτηση παίκτη για το κέντρο της άμυνας. Εκεί είχε διαπιστώσει πως υπήρχε σοβαρό πρόβλημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Η μεταγραφή του Ροντερίκ Μιράντα ολοκληρώθηκε και επίσημα για τους Πειραιώτες και ο Πορτογάλος στόπερ θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Ο Ροντερίκ Μιράντα είναι 27 ετών και πέρσι με τη φανέλα της Γουλβς είχε κάνει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλό του πόδι είναι το δεξί, ενώ είναι ύψους 1,93 εκατοστά. Ο Μιράντα ανήκει και αυτός στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες και είναι ποδοσφαιριστής που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Μπενφίκα.

Στις πρώτες του στιγμές, πάντως στον Ολυμπιακό ο 27χρονος στόπερ εμφανίστηκε πολύ άνετος και χαμογελαστός. Έδειξε να γνωρίζει ήδη αρκετά πράγματα για τη νέα του ομάδα και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα