back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον ΠΑΟ ο Λάνγκφορντ

Διαβάστε επίσης

O Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος υπήρξε πρώτος σκόρερ στη EuroLeague. Aναμένουν το συμβόλαιο του.

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ετοιμάζει να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” ήρθαν σε συμφωνία με τον 35χρονο Αμερικανό γκαρντ, Κιθ Λάνγκφορντ και πλέον αναμένουν το συμβόλαιο με την υπογραφή του αθλητή ώστε να ολοκληρωθεί το “deal”.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague, έχοντας αναδειχτεί σε πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης την σεζόν 2016-2017, έχοντας μέσο όρο 21.8 πόντους με την Ούνικς Καζάν. Στο παρελθόν υπήρξε παίκτης των Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι.

Με αυτόν τον τρόπο, το “τριφύλλι” αντικατέστησε την αποχώρηση του Μάικ Τζέιμς με έναν πρωτοκλασάτο γκαρντ, ο οποίος διαθέτει μεγάλη έφεση στο σκορ και στο να βάζει την μπάλα στο καλάθι. Το ερώτημα είναι το αν θα μπορέσει να επαναλάβει τις σπουδαίες εμφανίσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν παίκτης των Λέοπαρντς στη Κίνα, ενώ τους τελευταίους έπαιξε μπάσκετ στο Ισραήλ με την Ρισόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα